Associate Banking & Finance (advocaat) (3 – 6 jaar werkervaring)

Wie is Osborne Clarke?
Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 950 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, opererend vanuit 25 kantoren, en verspreid over 3 continenten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij worden al jarenlang beschouwd als trusted business advisors and litigators met bijzondere expertise en een indrukwekkende lijst cliënten die werkzaam zijn in de sectoren Technology, Media & Communications (TMC), Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Sciences & Healthcare, Retail & Consumer, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten met een goede balans tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Wie zoekt Osborne Clarke?
Voor ons Banking & Finance team zijn wij op zoek naar een associate met ervaring op het gebied van financieringen en juridische vraagstukken die spelen in de verhouding tussen kredietvragers en -nemers. Het team bestaat momenteel uit Axel – Head of Banking & Finance, Peter – senior associate en Marlinde – junior associate. Onze Banking & Finance sectie biedt een gespecialiseerde service voor banken, alternatieve kredietverstrekkers, bedrijven en investeerders en kan adviseren over het hele scala aan financieringsmogelijkheden, van het financieren van de aankoop en ontwikkeling van onroerend goed, tot het investeren in de opwekking van duurzame energie en van bedrijven in retail en mode tot spelers van formaat in de agrarische sector. In toenemende mate zien we ook aandacht voor en juridische vragen over financiële uitdagingen van ondernemingen die door de huidige COVID-19 crisis getroffen worden.

  • Heb je actuele ervaring binnen Banking & Finance (3 – 6 jaar relevante werkervaring) en uitstekende technische vaardigheden die nodig zijn ter ondersteuning van onze werkzaamheden
  • Ben je ambitieus en wil je jezelf verder ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?
  • Ben je innovatief en up to date?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
  • En ben je vloeiend in Nederlands en vaardig in Engels?

Kom dan ons Banking & Finance team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?
Helping our clients succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor internationale en nationale cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage, multinationale ondernemingen/ondernemers, marktleiders in diverse sectoren en financiële instellingen. Met onze kantoren in onder andere Silicon Valley, San Francisco, New York en Shanghai werken we voor bedrijven achter de apps op je smartphone. Bij Osborne Clarke zal je op alle vlakken bijdragen aan de successen van onze cliënten en ons (internationale) kantoor.

Neem deel aan ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills, dat op jou persoonlijk wordt toegespitst. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je verder op tot een topadvocaat.
Connected? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer