Associate Commercial Contracting (advocaat-medewerker, 3-6 jaar)

Wie is Osborne Clarke?
Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 950 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, opererend vanuit 25 kantoren, en verspreid over 3 continenten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij worden al jarenlang beschouwd als trusted business advisors and litigators met bijzondere expertise en een indrukwekkende lijst cliënten die werkzaam zijn in de sectoren Technology, Media & Communications (TMC), Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Sciences & Healthcare, Retail & Consumer, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten met een goede balans tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Wie zoekt Osborne Clarke?
Ons huidige TMC team bestaat uit twee partners, een senior associate en twee junior associates. Zij specialiseren zich in commercial contracting, privacy en/of intellectueel eigendomsrecht.

Wij zijn op zoek naar een associate met ervaring en affiniteit voor commercial contracting. Denk hierbij niet alleen aan het opstellen van in- en verkoopcontracten, distributieovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten, maar ook aan IoT-oplossingen, IT-outsourcing, het adviseren van webshops en het opstellen van algemene voorwaarden voor de nieuwste apps. Onze cliënten zijn vaak betrokken bij de ontwikkeling van de allernieuwste technologieën en zoeken juridisch adviseurs die hen daarbij kunnen adviseren.

Wat voor profiel zoeken we?
• Heb je een energieke, initiatiefrijke en enthousiaste persoonlijkheid?
• Ben je een ambitieuze teamspeler met internationale interesse en wil je jezelf ontwikkelen op
• topniveau?
• Ben je innovatief, is het delen van jouw visie over ‘commerciële aspecten‘ je tweede natuur?
• Heb je een voorliefde voor technologie, software-oplossingen en IT gerelateerde vraagstukken?
• Wil jij partijen als Facebook, Tiktok en Google adviseren omtrent de uitrol van hun nieuwste plannen?
• Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
• Heb je geen moeite om te adviseren in zowel het Nederlands als het Engels?
• Kennis van intellectueel eigendomsrecht, Europees recht, advertising en/of consumentenrecht is een pre.

Kom dan ons team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?
De kwaliteit en opleiding zoals ieder ander Zuidas kantoor, maar met de baldadigheid van the new kid on the block. Een internationaal netwerk met ieder jaar uitwisselingen naar het buitenland. Een gezonde werk/privébalans. Inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt inclusief een potentiele winstdeling voor medewerkers. Wekelijks (en soms dagelijks) een borrel op ons terras op het zuiden.

Word jij enthousiast van ons verhaal? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com
Connected? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar
recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer