Associate Data Protection & Cyber Security (advocaat-stagiaire)

Osborne Clarke is op zoek naar?

Advocaten van Osborne Clarke staan voor echte toegevoegde waarde. Ze beschikken over aantoonbare kennis van het recht toegepast op de business en sector van de cliënt, zijn betrokken, doortastend en hebben persoonlijke aandacht voor cliënten en collega’s. Connected, in de digitale en persoonlijke zin van het woord.

  • Heb je passie voor Data Protection & Cyber Security en heb je daarnaast affiniteit met Tech & Digital Business?
  • Ben je een ambitieuze teamspeler met internationale interesse en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau?
  • Ben je innovatief, is ‘digital‘ je tweede natuur en wil je adviseren over de nieuwste technologische ontwikkelingen?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
  • Heb je geen moeite om te adviseren in zowel het Nederlands als het Engels?

Kom dan onze Amsterdamse Data Protection praktijk versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Helping you succeed in tomorrow’s world. Dat is ons motto en zo adviseren wij onze cliënten. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor (internationale) cliënten variërend van disruptors en start-ups tot marktleiders en multinationals in diverse sectoren. Bij Osborne Clarke zal je op alle vlakken bijdragen aan de successen van onze cliënten en ons (internationale) kantoor.

Met onze kantoren in Silicon Valley, San Francisco, New York en Shanghai helpen wij de bedrijven achter de apps op je smartphone. Neem deel in ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills, dat op jou persoonlijk wordt toegespitst. Wij leiden je op tot een topadvocaat.

Connected? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com.

Door onze succesvolle aanpak groeit het Amsterdamse kantoor snel; we zijn daarom voortdurend op zoek naar talent om ons team te versterken. Spreekt het bovenstaande profiel jou aan, maar heb je interesse in een ander rechtsgebied? Neem dan ook contact met ons op!

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 850 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, verspreid over 25 kantoren op 3 continenten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten die een goede balans hebben tussen werk en privé, leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden wij belangrijk!

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij zijn trusted business advisors and litigators met bijzondere expertise en een indrukwekkende clientbase in de sectoren Digital & Technology, Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Science & Healthcare, Retail, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.