Associate Dispute Resolution (4-7 jaar ervaring)

Wie zoekt Osborne Clarke?

Advocaten, notarissen en belastingadviseurs van Osborne Clarke leveren echte toegevoegde waarde. Ze beschikken over aantoonbare kennis van het recht en zijn op de hoogte van relevante en recente jurisprudentie. Het toepassen van deze kennis en kunde kan alleen als je bereid bent diepgaand te investeren in kennis van de business van de cliënt en de sectoren waarin de cliënten opereren. Bij Osborne Clarke ben je betrokken, doortastend en heb je persoonlijke aandacht voor cliënt en collega’s. Je bent connected vanuit de digitale en persoonlijke betekenis van het woord.

Voor ons Dispute Resolution team zijn wij op zoek naar een advocaat met ervaring op het gebied van commercial litigation. Ervaring met arbitrage en corporate litigation is een pre. Het team bestaat uit een partner en vier advocaten. Er wordt veel geadviseerd en geprocedeerd over de beëindiging van overeenkomsten, de totstandkoming van overeenkomsten, bestuurdersaansprakelijkheid, fraudezaken en complexe schadevergoedingen. Deze zaken hebben veelal een internationaal aspect.

Buiten COVID-19 tijden zijn de teamleden regelmatig op reis of in het buitenland, zowel voor aangelegenheden die Osborne Clarke betreffen of voor lopende dossiers.

Heb jij je ontwikkeld op het gebied van commercial litigation en ongeveer 4 tot 7 jaar werkervaring?

  • En je beroepsopleiding afgerond?
  • Ervaring met het adviseren van cliënten en het procederen op het gebied van civielrechtelijke geschillen
  • Ben je een teamspeler met internationale interesse?
  • Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?
  • Ben je innovatief en ben je up to date?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
  • En ben je vloeiend in Nederlands en vaardig in Engels?

Kom dan ons Amsterdamse Dispute Resolution team versterken!

Connected?

Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com.

 

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Helping our clients succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor internationale en nationale cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage, multinationale ondernemingen/ondernemers, marktleiders in diverse sectoren en financiële instellingen. Met onze kantoren in onder andere Silicon Valley, San Francisco, New York en Shanghai werken we voor bedrijven achter de apps op je smartphone. Bij Osborne Clarke zal je op alle vlakken bijdragen aan de successen van onze cliënten en ons (internationale) kantoor.
Neem deel in ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills, dat op jou persoonlijk wordt toegespitst. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je verder op tot een topadvocaat.

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met advocaten, notarissen en belastingadviseurs met 25 kantoren, verspreid over 3 continenten met meer dan 850 advocaten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.
Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten die een goede balans hebben tussen werk en privé, leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!
Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij zijn trusted business advisors and litigators met bijzondere expertise en een indrukwekkende clientbase in de sectoren Digital & Technology, Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Science & Healthcare, Retail & Consumer, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Anouk Engelaar

HR Officer