Associate Fiscaal Recht (advocaat-medewerker, 4-7 jaar)

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 950 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, opererend vanuit 25 kantoren, en verspreid over 3 continenten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij worden al jarenlang beschouwd als trusted business advisors and litigators met bijzondere expertise en een indrukwekkende lijst cliënten die werkzaam zijn in de sectoren Technology, Media & Communications (TMC), Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Sciences & Healthcare, Retail & Consumer, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten met een goede balans tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Wie zoekt Osborne Clarke?

Voor ons TAX team zijn wij op zoek naar een associate met ervaring op het gebied van fusies en overnames, vastgoedtransacties en grensoverschrijdende structurering en investeringen. Het team bestaat momenteel uit Job – Partner TAX, Cees – senior associate en Aram – junior associate. Onze TAX afdeling biedt uitdagend fiscaal werk voor internationale en nationale cliënten variërend van start-ups, scale-ups, PE en VC investeerders, multinationale ondernemingen, marktleiders in diverse sectoren en financiële instellingen.

  • Heb je passie voor fiscaal recht en kan je snel denken en schakelen?
  • Ben je een proactieve teamspeler met internationale interesse?
  • Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?
  • Ben je innovatief, word je enthousiast van de digitale samenleving, ontwikkelingen en bedrijven en ben je up to date?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?

En je beschikt uiteraard over alle basisvaardigheden van een advocaat op het gebied van fiscaal recht en je bent vloeiend in Nederlands en zeer vaardig in het Engels. Kom dan ons Amsterdamse fiscale team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

De kwaliteit en opleiding zoals ieder ander Zuidas kantoor, maar met de baldadigheid van the new kid on the block. Een internationaal netwerk met ieder jaar uitwisselingen naar het buitenland. Een gezonde werk/privébalans. Inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt inclusief een potentiele winstdeling voor medewerkers. Wekelijks (en soms dagelijks) een borrel op ons terras op het zuiden.

Word jij enthousiast van ons verhaal? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer