Associate Fiscaal Recht (advocaat-medewerker, 4-7 jaar)

Osborne Clarke is op zoek naar?

Advocaten, notarissen en belastingadviseurs van Osborne Clarke staan voor echte toegevoegde waarde. Ze beschikken over aantoonbare kennis van het recht toegepast op de business van de cliënt en sector, zijn betrokken, doortastend en hebben persoonlijke aandacht voor cliënt en collega’s. Connected, in de digitale en persoonlijke zin van het woord.

  • Heb je passie voor fiscaal recht en kan je snel denken en schakelen?
  • Ben je een allround fiscalist die in staat is de diepte in te gaan?
  • Ben je een proactieve teamspeler met internationale interesse?
  • Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?
  • Ben je innovatief, is digital je tweede natuur en ben je up to date?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?

En je beschikt uiteraard over alle basisvaardigheden van een advocaat (of belastingadviseur) op het gebied van fiscaal recht en je bent vloeiend in Nederlands en zeer vaardig in het Engels. Kom dan ons Amsterdamse fiscale team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Helping you succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor (internationale) cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage, multinationale ondernemingen/ondernemers, marktleiders in diverse sectoren tot financiële instellingen. Bij Osborne Clarke zal je op alle vlakken bijdragen aan de successen van onze cliënten en ons (internationale) kantoor.

Met onze kantoren in Silicon Valley, San Francisco, New York en Shanghai hebben we connecties met bedrijven achter de apps op je smartphone! Neem deel in ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills, dat op jou persoonlijk wordt toegespitst. Wij leiden je op tot een topadvocaat.

Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com.

Door onze succesvolle praktijk groeit het Amsterdamse kantoor snel; we zijn daarom voortdurend op zoek naar talent om ons team te versterken. Spreekt het bovenstaande profiel jou ook aan, maar heb je interesse in een ander rechtsgebied? Neem dan ook contact met ons op!

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 850 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, verspreid over 25 kantoren op 3 continenten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten die een goede balans hebben tussen werk en privé, leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij zijn trusted business advisors and litigators met bijzondere expertise en een indrukwekkende clientbase in de sectoren Digital & Technology, Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Science & Healthcare, Retail, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.