BD en Marketing Manager

Wie zoekt Osborne Clarke?

Wij zijn op zoek naar een Business Development en Marketing Manager met ruime ervaring binnen de professional services industrie. De ideale kandidaat heeft ervaring in het opstellen van business development plannen, het ontwikkelen en realiseren van marketing activiteiten en heeft commercieel en cijfermatig inzicht.

 
• Neem jij initiatief en ben je in staat om onze advocaten te adviseren en op te leiden in de door jou opgestelde plannen?
• Heb je ongeveer 5 jaar werkervaring binnen de advocatuur of professional services?
• En een WO opleiding afgerond, met voorkeur voor communicatie?
• Ben je een stevige gesprekspartner die in staat is te schakelen tussen de verschillende stakeholders?
• Heb jij ervaring in het analyseren van het huidige beleid en het opstellen van nieuwe plannen?
• Kan je goed prioriteiten stellen? Ben je georganiseerd en heb je oog voor detail?
• Ben je communicatief vaardig en heb je een passie voor schrijven? In zowel Nederlands als Engelse taal?
• Beschik je over een gezonde dosis humor en ben je innovatief?
• En heb jij de ambitie om ons kantoor verder te laten groeien?

Kom dan ons kantoor versterken en solliciteer dan nu! Mail je motivatiebrief en CV naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com 

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Helping our clients succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend werk voor internationale en nationale cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage, multinationale ondernemingen/ondernemers, marktleiders in diverse sectoren en financiële instellingen. Met onze kantoren in onder andere Silicon Valley, San Francisco, New York en Shanghai werken we voor bedrijven achter de apps op je smartphone. Bij Osborne Clarke zal je op alle vlakken bijdragen aan de successen van onze cliënten en ons (internationale) kantoor.

Neem deel in ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills, dat op jou persoonlijk wordt toegespitst. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je verder op.

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met advocaten, notarissen en belastingadviseurs met 25 kantoren, verspreid over 3 continenten met meer dan 850 advocaten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere medewerker heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Medewerkers die een goede balans hebben tussen werk en privé, leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!
Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij zijn trusted business advisors and litigators met bijzondere expertise en een indrukwekkende clientbase in de sectoren Digital & Technology, Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Science & Healthcare, Retail & Consumer, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Anouk Engelaar

HR Officer