HR Support Officer

Wie zoekt Osborne Clarke Amsterdam?

Het kantoor bevindt zich in een sterke groei fase, waardoor we nu op zoek zijn naar ondersteuning. In deze functie zal je je bezig houden met allerlei zaken die bij het HR vak komen kijken, waaronder het inplannen van interviews, contact onderhouden met sollicitanten en het bijhouden van de personeelsdossiers van onze huidige medewerkers. Naast de HR zaken zal je ook een gedeelte Facility management op je nemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze receptioniste en signaleert zaken die in het nieuwe pand op een andere wijze beter kunnen lopen. Daarnaast vragen we of je actief een rol op je kan nemen op marketing vlak en mee kunt denken over de positionering van ons kantoor in de arbeidsmarkt.

Functie eisen:

  • Je hebt onlangs minimaal een HBO-diploma behaald;
  • Je bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent in staat om prioriteiten te stellen en neemt verantwoordelijkheid;
  • Qua persoonlijkheid ben je secuur, energiek, nieuwsgierig en proactief;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Helping our clients succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor internationale en nationale cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage, multinationale ondernemingen/ondernemers, marktleiders in diverse sectoren en financiële instellingen. Bij Osborne Clarke zal je op alle vlakken bijdragen aan de successen van onze cliënten en ons (internationale) kantoor.

Met onze kantoren in Silicon Valley, San Francisco, New York en Shanghai hebben we connecties met bedrijven achter de apps op je smartphone! Neem deel in ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills, dat op jou persoonlijk wordt toegespitst.

Connected? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief en CV naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com.
 

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met advocaten, notarissen en belastingadviseurs met 25 kantoren, verspreid over 3 continenten met meer dan 850 advocaten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere medewerker heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten en notarissen die een goede balans hebben tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij zijn trusted business advisors met bijzondere expertise en een indrukwekkende clientbase in de sectoren Digital & Technology, Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Science & Healthcare, Retail, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Heleen van der Zande

HR Manager