Junior Associate Arbeidsrecht (advocaat-stagiaire)

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 25 kantoren in 12 verschillende landen, met meer dan 900 advocaten. Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuidas in Amsterdam. Het enige waarin wij gelijk zijn aan de andere Zuidas kantoren is het leveren van topkwaliteit. Verder willen wij het echt anders doen. Fun, work/life balance, respect en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Wij zijn ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen.

Wie zoekt Osborne Clarke?

De advocaten, notarissen en belastingadviseurs van Osborne Clarke beschikken over een uitstekende kennis van het recht en zijn op de hoogte van relevante en recente jurisprudentie. Het toepassen van deze kennis kan alleen als je bereid bent je te verdiepen in de cliënt en de sector waarin de cliënt opereert. Bij Osborne Clarke ben je betrokken, doortastend en heb je persoonlijke aandacht voor cliënten en collega’s.

Ons huidige arbeidsrecht team bestaat uit twee partners en vier associates. Zij specialiseren zich in praktische, dagelijkse ondersteuning bij het volledige scala van arbeidsrechtelijke kwesties. Op dit moment zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire met affiniteit voor arbeidsrecht. Denk hierbij niet alleen aan het opstellen van advies omtrent reorganisaties en bedrijfsovernames, maar ook aan arbeidsgeschillen, risicobeheersing, strategische en reputatie-ondersteuning. Onze advocaten werken nauw samen met hun internationale collega’s om trends in de jurisprudentie wereldwijd te signaleren en cliënten op een transnationale basis te adviseren.

Wat is jouw profiel?

  • Ben je een ambitieuze teamspeler met internationale interesse en wil je jezelf ontwikkelen op top niveau?
  • Ben je innovatief, is het delen van jouw visie over ‘arbeidsrecht‘ je tweede natuur en klinkt het (on)gevraagd advies geven over wat een cliënt beter wel of niet kan opnemen in een arbeidsovereenkomst jou als muziek in de oren? En heb je een voorliefde voor arbeidsrechtelijke vraagstukken?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
  • Heb je een energieke, initiatiefrijke en enthousiaste persoonlijkheid?
  • Heb je geen moeite om te adviseren in zowel het Nederlands als in het Engels?
  • Heb je je master rechten (bijna) behaald, bij voorkeur met een specialisatie in arbeidsrecht?

Kom dan ons team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

De charme van een middelgroot informeel kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de Zuidas kantoren. We geven je de kans om deel te nemen aan ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma, waarbij je niet alleen getraind wordt op juridisch vlak, maar ook veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je op tot een topadvocaat!
Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dagelijks een gezonde lunch op kantoor, wekelijkse bootcamplessen, super dynamische omgeving, wekelijkse borrels op ons terras, en een gezonde werk/privébalans.

Connected? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer