Junior Associate Banking & Finance (advocaat-stagiaire)

Wie is Osborne Clarke?
Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 25 kantoren in 12 verschillende landen, met meer dan 900 advocaten. Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuidas in Amsterdam. Het enige waarin wij gelijk zijn aan de andere Zuidas kantoren is het leveren van topkwaliteit. Verder willen wij het echt anders doen. Fun, work/life balance en respect zijn onze kernwaarden. Wij zijn niet hiërarchisch; iedereen heeft inspraak. Wij zijn ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen.

Wie zoekt Osborne Clarke?
Voor ons Banking & Finance team zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair met affiniteit op het gebied van financieringen en juridische vraagstukken die spelen in de verhouding tussen kredietvragers en -nemers. Het team bestaat momenteel uit Axel – Head of Banking & Finance, Peter – Senior Associate, en Marlinde – Junior Associate. Onze Banking & Finance sectie biedt een gespecialiseerde service voor banken, alternatieve kredietverstrekkers, bedrijven en investeerders en kan adviseren over het hele scala aan financieringsmogelijkheden, van het financieren van de aankoop en ontwikkeling van onroerend goed, tot het investeren in de opwekking van duurzame energie en van bedrijven in retail en mode tot spelers van formaat in de agrarische sector. In toenemende mate zien we ook aandacht voor en juridische vragen over financiële uitdagingen van ondernemingen die door de huidige COVID-19 crisis getroffen worden.

• Heb jij je master rechten recent afgerond? En een passie voor vakken als goederenrecht, faillissementsrecht en ondernemingsrecht?
• Ben je een teamspeler met internationale interesse?
• Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?
• Ben je innovatief en ben je up to date?
• Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
• En ben je vloeiend in Nederlands en vaardig in Engels?

Kom dan ons Banking & Finance team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?
De charme van een middelgroot informeel kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. We geven je de kans om deel te nemen aan ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma, waarbij je niet alleen getraind wordt op juridisch vlak, maar ook veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je op tot een topadvocaat!
Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dagelijks een gezonde lunch op kantoor, wekelijkse bootcamplessen, super dynamische omgeving, wekelijkse borrels op ons terras, en een gezonde werk/privébalans.

Ben je klaar voor een volgende stap en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com.

Anouk Engelaar

HR Officer