Junior Associate Banking & Finance (advocaat-stagiaire)

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met advocaten, notarissen en belastingadviseurs met 25 kantoren, verspreid over 3 continenten met meer dan 850 advocaten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten die een goede balans hebben tussen werk en privé, leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij zijn trusted business advisors and litigators met bijzondere expertise en een indrukwekkende clientbase in de sectoren Digital & Technology, Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Science & Healthcare, Retail & Consumer, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Wie zoekt Osborne Clarke?

De advocaten, notarissen en belastingadviseurs van Osborne Clarke leveren een toegevoegde waarde. Ze beschikken over een goede kennis van het recht en zijn op de hoogte van relevante en recente jurisprudentie. Het toepassen van deze kennis en kunde kan alleen als je bereid bent diepgaand te investeren in kennis van de business van de cliënt en de sectoren waarin de cliënten opereren. Bij Osborne Clarke ben je betrokken, doortastend en heb je persoonlijke aandacht voor cliënten en collega’s. Je bent connected vanuit de digitale en persoonlijke betekenis van het woord.

Voor ons Banking & Finance team zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair met affiniteit op het gebied van financieringen en juridische vraagstukken die spelen in de verhouding tussen kredietvragers en -nemers. Het team bestaat momenteel uit Axel – Head of Banking & Finance en Peter – senior associate. Onze Banking & Finance sectie biedt een gespecialiseerde service voor banken, alternatieve kredietverstrekkers, bedrijven en investeerders en kan adviseren over het hele scala aan financieringsmogelijkheden, van het financieren van de aankoop en ontwikkeling van onroerend goed, tot het investeren in de opwekking van duurzame energie en van bedrijven in retail en mode tot spelers van formaat in de agrarische sector. In toenemende mate zien we ook aandacht voor en juridische vragen over financiële uitdagingen van ondernemingen die door de huidige COVID-19 crisis getroffen worden.

  • Heb jij je master rechten recent afgerond? En een passie voor vakken als goederenrecht, faillissementsrecht en ondernemingsrecht?
  • Ben je een teamspeler met internationale interesse?
  • Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?
  • Ben je innovatief en ben je up to date?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
  • En ben je vloeiend in Nederlands en vaardig in Engels?

Kom dan ons Banking & Finance team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Helping our clients succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor internationale en nationale cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage, multinationale ondernemingen/ondernemers, marktleiders in diverse sectoren en financiële instellingen. Met onze kantoren in onder andere Silicon Valley, San Francisco, New York en Shanghai werken we voor bedrijven achter de apps op je smartphone. Bij Osborne Clarke zal je op alle vlakken bijdragen aan de successen van onze cliënten en ons (internationale) kantoor.

Neem deel aan ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills, dat op jou persoonlijk wordt toegespitst. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je verder op tot een topadvocaat.

Connected? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer