Junior Personal Assistant

Wie zoekt Osborne Clarke Amsterdam?

Osborne Clarke is een jong en snelgroeiend advocatenkantoor aan het Amsterdamse bos. Onze cliënten zijn voornamelijk grote ondernemingen met een internationaal karakter. Meer informatie over ons kantoor vind je op www.osborneclarke.com.

Wij zoeken een hands-on en proactieve Junior Personal Assistant (40u) die ondersteuning biedt aan onze partners en andere (juridische) professionals.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • algemene secretariële ondersteuning van medewerkers
 • het beheren van (binnenkomende) dossiers
 • het beheren van agenda’s (inplannen vergaderingen, conference calls, reizen)
 • telefoonbeantwoording
 • het uitwerken en verzenden van (digitale) correspondentie en processtukken
 • het ontvangen van cliënten en diverse (facilitaire) taken die in de dagelijkse praktijk voorkomen
 • het ondersteunen van andere PAs

Onze ideale kandidaat

Een professionele collega die zich in korte tijd ontwikkelt tot een zelfstandige assistant en zich verschillende werkzaamheden snel eigen maakt. Jij wilt het vak van Personal Assistant echt leren! Organisatietalent en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen binnen deze functie. Verder wordt er van jou verwacht dat je onder een hoge werkdruk, snel en zelfstandig kan functioneren.

Wat vragen wij?

 • een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • enige relevante secretariële ervaring (bijv. stage), binnen de advocatuur is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede beheersing van MS Office programma’s (Word, PowerPoint en Outlook)
 • Zelfstandige werkinstelling maar ook een teamplayer
 • Efficiënt, georganiseerd en resultaatgericht
 • Proactieve houding

Wat bieden wij?

Helping our clients succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor internationale en nationale cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage, multinationale ondernemingen/ondernemers, marktleiders in diverse sectoren en financiële instellingen. Bij Osborne Clarke zal je op alle vlakken bijdragen aan de successen van onze cliënten en ons (internationale) kantoor.

Met onze kantoren in Silicon Valley, San Francisco, New York en Shanghai hebben we connecties met bedrijven achter de apps op je smartphone! Neem deel in ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills, dat op jou persoonlijk wordt toegespitst.

Connected? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief en CV naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com.

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met advocaten, notarissen en belastingadviseurs met 25 kantoren, verspreid over 3 continenten met meer dan 850 advocaten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere medewerker heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten en notarissen die een goede balans hebben tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij zijn trusted business advisors met bijzondere expertise en een indrukwekkende clientbase in de sectoren Digital & Technology, Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Science & Healthcare, Retail, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.