Kandidaat-notaris (stagiaire)

Wie is Osborne Clarke?

De advocaten, notarissen en belastingadviseurs van Osborne Clarke beschikken over een uitstekende kennis van het recht en zijn op de hoogte van relevante en recente jurisprudentie. Het toepassen van deze kennis kan alleen als je bereid bent je te verdiepen in de cliënt en de sector waarin de cliënt opereert. Bij Osborne Clarke ben je betrokken, doortastend en heb je persoonlijke aandacht voor cliënten en collega’s.

Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuidas in Amsterdam. Het enige waarin wij gelijk zijn aan de andere Zuidas kantoren is het leveren van topkwaliteit. Verder willen wij het echt anders doen. Fun, work/life balance en respect zijn onze kernwaarden. Wij hanteren geen minimum urennorm maar een maximum urennorm. Wij zijn niet hiërarchisch; iedereen heeft inspraak. Wij zijn ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen.

Wie zoekt Osborne Clarke?

Het notariële team bedient de top van de ondernemingsrechtmarkt en verricht brede werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoed. Dit team houdt zich vooral bezig met fusie, overnames, herstructureringen en financieringen waarbij veel wordt samengewerkt met collega’s uit andere teams. De notarissen in het team zijn slimme, spontane en gezellige personen die gelet op de drukte niet kunnen wachten op jouw komst.

Als kandidaat notaris ben je betrokken bij de dagelijkse praktijk en lopende transacties. En ben je onderdeel van het team. Je maakt onder andere conceptakten en bijbehorende documentatie en je zoekt diverse juridische vraagstukken uit.

Wat is jouw profiel?

  • Ben je een ambitieuze teamspeler met internationale interesse en wil je jezelf ontwikkelen op top niveau?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
  • Heb je een energieke, initiatiefrijke en enthousiaste persoonlijkheid?
  • Heb je geen moeite om te adviseren in zowel het Nederlands als in het Engels?
  • Heb je je master notarieel recht (bijna) behaald?

Kom dan ons team versterken!

Wat bieden wij?

De kwaliteit en opleiding zoals ieder ander Zuidas kantoor, maar met de baldadigheid van the new kid on the block. Een internationaal netwerk. Een gezonde werk/privébalans. Inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt en wekelijks (en soms dagelijks) een borrel op ons terras op het zuiden.

Anouk Engelaar

HR Officer