Open solliciatie

Wie zoekt Osborne Clarke Amsterdam?

Advocaten en notarissen van Osborne Clarke staan voor echte toegevoegde waarde; ze beschikken over aantoonbare kennis van het recht toegepast op de business van de cliënt en sector, zijn betrokken, doortastend en hebben persoonlijke aandacht voor cliënt en collega’s. Connected, dus vanuit de digitale en persoonlijke betekenis van het woord!

  • Heb je passie voor het recht?
  • Ben je een proactieve teamspeler met internationale interesse?
  • Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op top niveau en het beste resultaat leveren?
  • Ben je innovatief, is ‘digital’ je 2e natuur en ben je up to date?
  • Beschik je over een goede dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
  • En je beschikt uiteraard over alle basisvaardigheden van een advocaat en je bent vloeiend in Nederlands en Engels.

Kom dan ons Amsterdamse team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Helping you succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor (internationale) cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage en multinationale ondernemingen/ondernemers.

Mede vanwege onze kantoren in Silicon Valley, San Francisco en New York hebben we connecties met bedrijven achter de apps op je smartphone! Neem deel in ons, op jouw persoonlijk toegespitste, (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma voor legal en non-legal skills. En, je zal niet alleen bijdragen aan en deelnemen in de successen van onze cliënten, ons internationale kantoor en onze collega’s, maar ook meedelen in de gezamenlijk behaalde winst van het Amsterdamse kantoor.

Connected? Solliciteer dan nu en stuur je CV, cijferlijst, motivatiebrief en waar mogelijk je beoordelingen naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com.

Door onze succesvolle praktijk groeit het Amsterdamse kantoor snel; we zijn daarom voortdurend op zoek naar talent om ons team te versterken. Spreekt het bovenstaande profiel jou ook aan, maar heb je interesse in een ander rechtsgebied? Neem dan ook contact met ons op!

 

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met 24 kantoren, verspreid over 3 continenten en met meer dan 700 advocaten.

Osborne Clarke onderscheidt zich in de advocatuurlijke markt met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Onze kracht zit in de rol van trusted business advisor, waar we aantoonbaar expertise en een indrukwekkend clientbase hebben in de sectoren Digital & Technology, Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Science & Healthcare, Retail, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.