Werkstudent Notariaat

Wie ben jij?
Ben jij een slimme, geestige, doortastende en grondige (bijna) masterstudent notarieel recht en wil je kennis en praktijkervaring op doen? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 25 kantoren in 12 verschillende landen, met meer dan 900 advocaten. Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuidas in Amsterdam. Het enige waarin wij gelijk zijn aan de andere Zuidas kantoren is het leveren van topkwaliteit. Verder willen wij het echt anders doen. Fun, work/life balance en respect zijn onze kernwaarden. Wij hanteren geen minimum urennorm maar een maximum urennorm. Wij zijn niet hiërarchisch; iedereen heeft inspraak. Wij zijn ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen.

Het notariële team bedient de top van de ondernemingsrechtmarkt en verricht brede werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoed. Dit team houdt zich vooral bezig met fusie, overnames, herstructureringen en financieringen waarbij veel wordt samengewerkt met collega’s uit andere teams. De notarissen in het team zijn slimme, spontane en gezellige personen die gelet op de drukte niet kunnen wachten op jouw komst.
Als werkstudent ben je betrokken bij de dagelijkse praktijk en lopende transacties. En ben je onderdeel van het team. Je maakt onder andere conceptakten en bijbehorende documentatie en je zoekt diverse juridische vraagstukken uit.

Wat bieden wij?
De kwaliteit en opleiding zoals ieder ander Zuidas kantoor, maar met de baldadigheid van the new kid on the block. Een internationaal netwerk. Een gezonde werk/privébalans. Inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt en wekelijks (en soms dagelijks) een borrel op ons terras op het zuiden. Als het klikt, bestaat de kans dat wij je een aanbod doen om na je werkstudentschap bij ons te blijven werken als kandidaat-notaris.

Anouk Engelaar

HR Officer