In het kort:

  • Anticiperen en kansen pakken
  • Energieke en leergierige houding
  • Samen houden we Osborne Clarke draaiende
Osborne Clarke

Het Business Support team bij Osborne Clarke houdt de boel draaiende.

Over Business Support

Naast advocaten heeft Osborne Clarke ook veel andere medewerkers in dienst voor de juiste ondersteuning. Business Support werkt in verschillende teams: finance, catering, HR, marketing, receptie, personal assistants en IT.

Vanuit HR hebben we bijvoorbeeld een duurzaamheidsbeleid opgezet dat volledig tegemoet komt aan ieders wensen om flexibel en hybride te kunnen (samen)werken. De personal assistants maken bijvoorbeeld processtukken klaar en regelen daar de juiste bewijsstukken bij. Zo zorgen ze voor optimale ondersteuning van de advocaten. Finance en IT zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en regelen ad hoc zaken. Onze receptionisten zorgen voor een gastvrije ontvangst. De catering zorgt voor een gezonde en lekkere lunch. Kortom: het Business Support team bij Osborne Clarke houdt de boel draaiende.

Onze werkwijze

Wij ontzorgen. Dit komt neer op mee- en vooruitdenken. Zo proberen we altijd een stapje voor te zijn en te anticiperen op wat er gebeurt of wat er kan gebeuren. Proactiviteit is daarom ontzettend belangrijk: zie je iets wat beter kan? Pak je kans en doe het!

Osborne Clarke

Ons team

De medewerkers van het Business Support van Osborne Clarke komen uit alle windrichtingen. Affiniteit met de advocatuur en het recht is natuurlijk altijd goed, maar geen vereiste om een interessante en leerzame rol binnen ons kantoor te vervullen. Veel belangrijker dan weten hoe een wetboek er van binnen uitziet, vinden we een energieke en leergierige houding. Er is daarnaast totaal geen onderscheid tussen advocaten en niet-advocaten: iedereen gaat op een menselijke, empathische manier met elkaar om.

Kim Vostermans
Catering
Sharon Dijkman
Senior Personal Assistant
Judith Joling
Senior Personal Assistant
Melissa Schrandt
Senior Personal Assistant
Babette Vreekamp
Personal Assistant
Jenny Kluessien
Billing Officer
Heleen van der Zande
HR Manager
Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Rachida Lechkar
Receptionist
Anna Spigt
Senior Personal Assistant

We geloven sterk in teamwork

Vera Smit
Junior Personal Assistant
David de Swaan
Chief Operating Officer
Vedena de Nie
Receptionist
Charlotte Elink Schuurman
Marketing & Communications Officer
Kim Rood
HR Officer
Ger van Rijn
Finance Manager
Mark Freen
Revenue Officer
Adriaan Maes
IT specialist
Wendy Grigoleit
Catering

Open sollicitatie

Staat er geen vacature voor jou tussen? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor recht.

Stuur een open sollicitatie

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Judith Joling
Senior Personal Assistant