In het kort:

  • We adviseren financiële partijen zoals banken, fondsen, crowdfunding platformen en ondernemingen over financieringen, financiële herstructureringen en zekerheden
  • Internationaal
  • Hard en scherp in onderhandelingen, persoonlijk in de relatie

Open sollicitatie

Op het moment hebben wij helaas geen vacatures voor dit team. Maar denk je wel een goede toevoeging aan ons team te zijn? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar gedreven medewerkers.

Stuur een open sollicitatie Bekijk alle andere vacatures

Osborne Clarke

Door de verschillen tussen de landen, zowel op persoonlijk als juridisch vlak, is het afwisselend en uitdagend werk.

Over Banking & Finance

Onze dagelijkse praktijk draait om alles wat met financiering, financiële herstructureringen en zekerheden te maken heeft. Dit kan gaan om leningen, uitwinningen en bedrijfskredieten, maar ook om crowdfunding of obligatie-uitgiftes aan particulieren en beleggers. De focus van het team ligt op vastgoed en duurzame energie, maar we zijn ook actief in andere sectoren. We ondersteunen het hele spectrum van cliënten; van beursgenoteerde bedrijven tot private equity en particuliere ondernemingen. Namens onze cliënten onderhandelen we, sluiten we deals en blussen we brandjes als dat nodig is.

Ons werkgebied is internationaal en we werken daarvoor met mensen en bedrijven samen uit onder andere Engeland, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Door de verschillen tussen de landen, zowel op persoonlijk als juridisch vlak, is het afwisselend en uitdagend werk. Dit vraagt om veel vakkennis, goede sociale voelsprieten en in veel verschillende werelden op je gemak zijn. Beheersing van Business English is praktisch. Wie weet ben je daar al heel goed in en anders leren we het je.

Onze werkwijze

In onderhandelingen moet je hard en scherp zijn, maar ook oog hebben voor de menselijke en empathische kant. Dit heeft voor de commerciële relatie tussen onze cliënten en hun wederpartijen een grote meerwaarde. Zij moeten vaak nog lang met elkaar samenwerken, op deze of een andere transactie. Het gemeenschappelijke doel van partijen is om tot een goede deal te komen en transacties succesvol en efficiënt af te ronden. Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze cliënten bezighoudt en hoe hun onderneming werkt. Op die manier kunnen we onze cliënten het beste adviseren over zowel juridische als commerciële kwesties.

Osborne Clarke

Ons team

Het Banking & Finance team bij Osborne Clarke bestaat uit een groep enthousiaste en leergierige advocaten die voor maximaal resultaat gaan. Onze teamleden zijn eigen denkers en willen het beste uit zichzelf halen. We staan als team klaar voor elkaar en kennen elkaars kwaliteiten. Waar nodig vullen we elkaar op een plezierige wijze aan. Het gaat om de team effort!

Babette Vreekamp
Personal Assistant
Anouk Lanting
Advocaat Stagiair
Axel van der Staak
Partner

We geloven sterk in teamwork

Marlinde Klein Ganseij
Advocaat Medewerker
Peter van der Horst
Associate Director

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

 

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Marlinde Klein Ganseij
Advocaat Medewerker