In het kort:

  • Overnames, investeringen, buy-outs en joint ventures

  • Veel verantwoordelijkheid en samenwerken met andere teams
  • Internationale en multidisciplinaire aanpak
  • Sector focus

Open sollicitatie

Staat er geen vacature voor jou tussen? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor recht.

Stuur een open sollicitatie

Osborne Clarke

De inbreng van ieder teamlid is belangrijk.

Over Corporate M&A

Het Corporate team houdt zich bezig met het volledige spectrum van het ondernemingsrecht. Ons geïntegreerde team bestaat uit advocaten, notarissen en fiscalisten met wie we op een dagelijkse basis in wisselende samenstelling nauw samenwerken. We werken met toonaangevende en vernieuwende ondernemingen, start-ups en scale-ups, investeringsfondsen en founders vanuit verschillende sectoren, zoals Tech, Media & Communications, Health Care & Life Science en Renewable Energy.

Alle aspecten van het ondernemingsrecht komen bij ons aan bod; van overnames en investeringsrondes tot buyouts, joint ventures en herstructureringstrajecten. Het ene moment zitten we aan tafel voor een internationale transactie en werken we intensief samen met onze internationale collega's. Het andere moment adviseren we bevlogen  startende ondernemers die als "disrupters" in de markt hard op weg zijn om hun droom te verwezenlijken.

Onze werkwijze

Geen dag is hetzelfde. Wij verdiepen ons in de drijfveren van onze clienten, en weten daarom in een vroeg stadium wat clienten van ons verwachten. We zijn flexibel en hebben een multidisciplinaire en open werkwijze. We werken vaak samen met onze collega’s in andere landen. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat je gedurende een gehele transactie met het team en met de cliënt intensiefsamenwerkt. Zo leer je alle facetten van een transactie kennen, werk je vaak internationaal, draag je een grote verantwoordelijkheid binnen ons team en adviseer je de cliënt van begin tot eind. Ons  werk is spannend en uitdagend waardoor eenieder in ons team zich blijft ontwikkelen.

Osborne Clarke

Ons team

Ons Corporate team is jong en gedreven. Ieder teamlid is uniek en brengt zijn eigen kwaliteiten en persoonlijkheid mee. De inbreng van ieder teamlid is belangrijk, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Onze teamsamenstelling maakt ons dynamisch, pragmatisch en oplossingsgericht. De combinatie van gedeelde visie, autonomie en het vanzelfsprekend vinden om er voor elkaar te zijn, zorgt voor een buitengewoon goede werksfeer.

Deniz Bussing
Advocaat Stagiair
Angela Saldanha
Advocaat Medewerker
Casper Schnepper
Advocaat Medewerker
Niels Dolk
Senior Advocaat

We geloven sterk in teamwork

Levi Schutz
Advocaat Stagiair
Wouter Kok
Senior Advocaat
Nick Staes
Advocaat Stagiair

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Deniz Bussing
Advocaat Stagiair