In het kort:

  • Overnames, investeringen, buy-outs en joint ventures

  • Veel verantwoordelijkheid en samenwerken met andere teams
  • Internationale en multidisciplinaire aanpak
  • Sector focus

Open sollicitatie

Op het moment hebben wij helaas geen vacatures voor dit team. Maar denk je wel een goede toevoeging aan ons team te zijn? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar gedreven medewerkers.

Stuur een open sollicitatie Bekijk alle andere vacatures

Osborne Clarke

De inbreng van ieder teamlid is belangrijk.

Over Corporate M&A

Het Corporate team houdt zich bezig met het volledige spectrum van het ondernemingsrecht. Ons geïntegreerde team bestaat uit advocaten, notarissen en fiscalisten met wie we op een dagelijkse basis in wisselende samenstelling nauw samenwerken. We werken met toonaangevende en vernieuwende ondernemingen, start-ups en scale-ups, investeringsfondsen en founders vanuit verschillende sectoren, zoals Tech, Media & Communications, Health Care & Life Science en Renewable Energy.

Alle aspecten van het ondernemingsrecht komen bij ons aan bod; van overnames en investeringsrondes tot buyouts, joint ventures en herstructureringstrajecten. Het ene moment zitten we aan tafel voor een internationale transactie en werken we intensief samen met onze internationale collega's. Het andere moment adviseren we bevlogen startende ondernemers die als "disrupters" in de markt hard op weg zijn om hun droom te verwezenlijken.

Onze werkwijze

Geen dag is hetzelfde. Wij verdiepen ons in de drijfveren van onze clienten en weten daarom in een vroeg stadium wat clienten van ons verwachten. We zijn flexibel en hebben een multidisciplinaire en open werkwijze. We werken vaak samen met onze collega’s in andere landen. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat je gedurende een gehele transactie met het team en met de cliënt intensief samenwerkt. Zo leer je alle facetten van een transactie kennen, werk je vaak internationaal, draag je een grote verantwoordelijkheid binnen ons team en adviseer je de cliënt van begin tot eind. Ons werk is spannend en uitdagend waardoor eenieder in ons team zich blijft ontwikkelen.

Osborne Clarke

Ons team

Ons Corporate team is jong en gedreven. Ieder teamlid is uniek en brengt zijn eigen kwaliteiten en persoonlijkheid mee. De inbreng van ieder teamlid is belangrijk, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Onze teamsamenstelling maakt ons dynamisch, pragmatisch en oplossingsgericht. De combinatie van gedeelde visie, autonomie en het vanzelfsprekend vinden om er voor elkaar te zijn, zorgt voor een buitengewoon goede werksfeer.

Casper Schnepper
Advocaat Medewerker
Deniz Bussing
Advocaat Medewerker
Saliha El Morabit
Advocaat stagiair
Geoffrey Beurskens
Partner
Nick Staes
Advocaat Medewerker

We geloven sterk in teamwork

Wouter Kok
Senior Advocaat
Angela Saldanha
Advocaat Medewerker
Marie-Louise Weeda
Partner
Niels Dolk
Senior Advocaat
Herke van Hulst
Partner
Levi Schutz
Advocaat Medewerker
Anna Spigt
Senior Personal Assistant

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Deniz Bussing
Advocaat Medewerker