In het kort:

  • Arbeidsrecht, fusies en overnames, ontslagrecht
  • Vanuit passie voor sport ook gespecialiseerd in sportrecht: advisering van profvoetballers, profclubs en player agencies
  • Trusted advisor voor onze cliënten

Open sollicitatie

Staat er geen vacature voor jou tussen? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor recht.

Stuur een open sollicitatie

Osborne Clarke

We zorgen voor adviezen van hoge kwaliteit op een persoonlijke, moderne en gedurfde manier.

Over Employment, Pensions & Incentives

De arbeidsrechtpraktijk van Osborne Clarke is internationaal en heeft drie belangrijke pijlers: algemeen arbeidsrecht, fusies & overnames en arbeidsrechtelijke procedures. Het team dat zich bezighoudt met de algemene arbeidsrechtpraktijk adviseert cliënten over zaken als arbeidsvoorwaarden, cao's, ontslagrecht, zieke werknemers en stakingen. Fusie- en overnamegerelateerde adviezen vallen onder de tweede pijler, zoals de rol van ondernemingsraden en vakbonden bij overnames of managementparticipatieregelingen. De derde en laatste pijler bestaat uit arbeidsrechtelijke procedures. Het team behandelt vooral procedures omtrent het concurrentiebeding, ontslagrecht en de toepassing van cao's.

Sportrecht is een bijzondere tak onder Employment bij Osborne Clarke, voortgekomen uit onze passie voor sport. We zijn hierdoor onder andere betrokken bij transfers van profvoetballers. Daarnaast adviseren we profvoetballers, agenten en voetbalorganisaties over transfers, contracten en voetbalreglementen.

Onze werkwijze

We werken nauw samen met onze cliënten wat leidt tot adviezen van hoge kwaliteit op een persoonlijke, moderne en gedurfde manier. Omdat we veel voor start-ups werken, pionieren we samen met onze cliënten naar de wereld van morgen. Zo komen we met regelmaat terecht op terreinen waar nog geen wetten en regels zijn. Voor het team is dit extra uitdagend en maakt het het werk spannend en plezierig.

Ook als we niet pionieren zijn we voor onze cliënten een trusted advisor, niet in de laatste plaats door onze brede algemene kennis en doordat we ingebed zijn in een internationale omgeving. Met cliënten hebben we een persoonlijke band, zonder bij elk gesprek direct op de teller te drukken.

Osborne Clarke

Ons team

We zijn geen team van standaard advocaten. We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk, iets dat ook tot uiting komt in ons casual voorkomen. Binnen het team is veel kennis, een brede algemene ontwikkeling en interesse met gevoel voor humor en creativiteit zonder professionaliteit uit het oog te verliezen.

Rosalie Zwarthoed
Advocaat Stagiair
Maartje Tan
Advocaat Stagiair

We geloven sterk in teamwork

Wyke Schilstra
Senior Advocaat
Jorgo Tsiris
Partner
Sabine van Baren
Senior Advocaat
Vera Smit
Junior Personal Assistant
Luuk Molendijk
Advocaat Stagiair
Jim Margry
Partner

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Rosalie Zwarthoed
Advocaat Stagiair