In het kort:

  • Gespecialiseerd in fintech-bedrijven
  • Unieke kansen, zoals de aanvraag van een nieuwe bankvergunning
  • Theoretisch onderlegd; voelsprieten in de maatschappij

Open sollicitatie

Op het moment hebben wij helaas geen vacatures voor dit team. Maar denk je wel een goede toevoeging aan ons team te zijn? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar gedreven medewerkers.

Stuur een open sollicitatie Bekijk alle andere vacatures

Osborne Clarke

We hebben een ontspannen en informele sfeer

Over Financial Regulatory

Ons team zit in de zeer dynamische omgeving van het financieel toezicht. Voor de buitenwacht klinkt financieel toezicht soms stoffig, maar niets is minder waar. We zien toe op naleving van alle regels door partijen die actief zijn in de financiële sector met een vergunning van de AFM of De Nederlandsche Bank. Dit zijn partijen als banken, verzekeraars, fondsen en vermogensbeheerders. Ook relatief jonge financiële partijen - fintechs - zijn bij ons aan het goede adres. Deze cliënten bieden specifieke producten of diensten aan via apps en websites. Inmiddels bestaat zo'n 75 procent van onze cliënten uit deze groep innovatieve bedrijven.

De combinatie van meer traditionele partijen en jonge fintechs zorgt voor een mooie kruisbestuiving. Bij de 'new kids on the block' kunnen we brede en gevestigde kennis toepassen terwijl hun innovaties de oudere instanties helpen te vernieuwen. Dit vraagt van ons team bij Osborne Clarke dat we zowel theoretisch onderlegd zijn als dat we goed weten wat er speelt in de wereld en de maatschappij.

Onze werkwijze

We zijn geen "bulk-kantoor" waarbij het aantal dossiers boven de kwaliteit gaat. Om dit te bereiken, hechten we veel waarde aan goede persoonlijke relaties met cliënten en steken we veel tijd in die relatie en in onze kennis. Door onze hechte band staan we vaak met één been in de organisatie van de cliënt en kunnen zo een proactieve houding aannemen.

Osborne Clarke

Ons team

We houden van een individuele aanpak. Soms schuurt die zoektocht, maar uiteindelijk worden we daar collectief beter van. Op die manier weten we topsport te bedrijven, waarbij we een ontspannen en informele sfeer bewaren. Dat is voornamelijk wat we zoeken in talent: dat je gedreven bent en ervan overtuigd bent dat je in deze sector wilt werken. Dan volgen vaardigheden en ervaring vanzelf. Je kunt snel zelfstandig meedraaien. Zo houden we een uitmuntend en divers team.

Juliet de Graaf
Partner
Jet Francke
Advocaat Medewerker
Matthijs Leijendekker
Senior Advocaat

We geloven sterk in teamwork

Johannes de Jong
Partner
Anka Langedijk
Senior Advocaat
Piet Lange
Advocaat Stagiair
Gijs Versteegh
Advocaat Medewerker
Babette Vreekamp
Personal Assistant

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Gijs Versteegh
Advocaat Medewerker