In het kort:

  • Vaak in toga voor de rechter
  • Van aandeelhoudersgeschillen tot aansprakelijkheidszaken
  • Snel zelfstandig pleiten
  • Plezier als sleutel van ons succes én dat van de cliënt

Open sollicitatie

Op het moment hebben wij helaas geen vacatures voor dit team. Maar denk je wel een goede toevoeging aan ons team te zijn? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar gedreven medewerkers.

Stuur een open sollicitatie Bekijk alle andere vacatures

Osborne Clarke

In je eerste jaar sta je vrijwel zeker al voor de rechter om een cliënt bij te staan

Over Litigation & Arbitration

Onze sectie komt meestal pas in beeld als cliënten een geschil niet zelf kunnen oplossen. Wij adviseren eerst over mogelijke oplossingen, maar als die er niet zijn, volgt een rechtsgang of arbitrage. Dit betekent dat je regelmatig moet procederen en vaak je toga aan hebt. Zo leer je snel de rechtbanken en gerechtshoven in Nederland van binnen kennen.

We procederen veel voor zowel nationale als internationale grote retailketens en voor internationale marktleiders op het gebied van technologie in verschillende sectoren. Vaak zaken die omvangrijk of juist heel principieel zijn. Veel van onze zaken worden gepubliceerd of breed uitgemeten in de media. De geschillen zijn heel uiteenlopend, van aandeelhoudersgeschillen, tot productaansprakelijkheidszaken, van vastgoedgeschillen tot bestuurdersaansprakelijkheidszaken en van arbeidsongevallen tot distributie- en agentuurgeschillen.

Leerzaam is het zonder meer: de ene dag sta je in een afvalcentrale, de volgende dag op een wietplantage voor medicinale wiet en daarna bij een van de grootste volledig gerobotiseerde distributiecentra van Nederland en daarna ben je betrokken bij een omvangrijk onderzoek van de ACM naar de gaming industrie.

Onze werkwijze

We werken in teams die we zorgvuldig samenstellen, afhankelijk van de zaak. In deze teams heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden. Op die manier heb je snel veel kansen als beginnende advocaat om zelfstandig belangrijke onderdelen binnen een dossier op te pakken. Zo kun je er vrijwel zeker van zijn dat je in je eerste jaar al voor de rechter staat om een cliënt bij te staan.

Osborne Clarke

Ons team

Wij vormen een hecht team waarin iedereen, ook de partners, op gelijke voet samenwerkt. Op die manier krijgen alle medewerkers het volste vertrouwen en verantwoordelijkheden om het werk autonoom op te pakken. Bovendien kan iedereen zich zo in zijn of haar eigen tempo snel ontwikkelen. We hebben een moderne kijk op de advocatuur. Dat zie je bijvoorbeeld terug in hoe we omgaan met vragen: geen ellendig lange memo's, maar juist een gericht en concreet antwoord. We declareren niet voor elk (intern) overleg minuten bij de cliënt en onze werklocaties zijn flexibel. Met regelmaat verzamelen we ons op het terras van ons kantoor aan het water om wat te drinken of te eten. Zo blijft er een fijne balans tussen de spanning van het werk en ontspanning met het team.

Jeroen Bedaux
Partner | Managing Partner
Renée Delissen
Advocaat Stagiair
Iris Vlaar
Advocaat Stagiair
Paul Brouwer
Partner

We geloven sterk in teamwork

Melissa Schrandt
Senior Personal Assistant
Nammy Vellinga
Senior Advocaat
Joost Duijm
Senior Advocaat

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Renée Delissen
Advocaat Stagiair