In het kort:

  • Geen dag is hetzelfde: uiteenlopende notariële werkzaamheden

  • Flexibiliteit is key

  • Nauwkeurigheid en het notariaat gaan hand in hand

Open sollicitatie

Staat er geen vacature voor jou tussen? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor recht.

Stuur een open sollicitatie

Osborne Clarke

 Flexibiliteit is belangrijk binnen onze sectie

Over Notarial Law

Als zelfstandig opererende sectie binnen Osborne Clarke werkt het notariaat aan een uiteenlopend scala van projecten. We werken veel samen aan projecten met andere secties, zoals Corporate, Banking & Finance, Real Estate & Infrastructure en Financial Regulatory.

Onze werkzaamheden omvatten alle notariële werkzaamheden en zijn zeer divers van karakter. De ene dag werken we aan een herfinanciering of het opstellen van een eenvoudige share purchase agreement (SPA) terwijl we de andere dag bezig zijn met een omvangrijke en complexe grensoverschrijdende omzetting of het opzetten van een joint-venture-structuur. Dit doen wij zowel voor onze nationale als internationale cliënten waardoor het werk geen dag hetzelfde is. We komen hierdoor veel in aanraking met verschillende aspecten van het ondernemingsrecht en alle facetten van Boek 2 BW.

Onze werkwijze

Wij adviseren cliënten praktisch en oplossingsgericht waarbij nauwkeurigheid en het notariaat vanzelfsprekend hand in hand gaan. We denken met de cliënt mee op welke wijze de beoogde structuur of transactie het meest efficiënt wordt bereikt of afgerond. Flexibiliteit is belangrijk binnen onze sectie; elk dossier vereist een andere aanpak en geen cliënt is hetzelfde. Vanzelfsprekend werken we veel samen met onze Osborne Clarke collega's, zowel in Nederland als onze internationale kantoren.

Osborne Clarke

Ons team

We zijn een hecht team waarin we veel samenwerken. Zo krijgen we het beste resultaat. De werksfeer is informeel en er is veel ruimte voor gezelligheid. We hebben een passie voor het notariaat en het ondernemingsrecht en vinden het belangrijk om zichzelf elke dag te blijven ontwikkelen.

We geloven sterk in teamwork

Femke Izendoorn
Kandidaat Notaris Stagiair
Judith Joling
Senior Personal Assistant
Eveline Leijen
Kandidaat Notaris
Sharon Dijkman
Senior Personal Assistant
Arlette Peer
Kandidaat Notaris
Cars-Jan van Gool
Partner | Notaris

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Eveline Leijen
Kandidaat Notaris