In het kort:

  • Slimme en vooral leuke vastgoedadvocaten en notarissen

  • Actief in de top van de internationale vastgoedmarkt
  • Toffe klanten
  • Geen hiërarchie

Open sollicitatie

Op het moment hebben wij helaas geen vacatures voor dit team. Maar denk je wel een goede toevoeging aan ons team te zijn? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar gedreven medewerkers.

Stuur een open sollicitatie Bekijk alle andere vacatures

Osborne Clarke

Directe, open en eerlijke communicatie. 

Over Real Estate & Infrastructure

Het Real Estate team bedient de top van de vastgoedmarkt met nationale en internationale institutionele beleggers en fondsen, gerenommeerde projectontwikkelaars, aannemers en overheden. Jij gaat aan- en verkopen van kantoren, woningen, winkelcentra en logistiek vastgoed begeleiden. Jij gaat adviseren over de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Jij gaat huurovereenkomsten schrijven en procederen over wat in vastgoedprojecten allemaal mis kan gaan; alles op het hoogste niveau.

Onze werkwijze

Wij houden van eenvoud en efficientie; geen poeha. Wij bieden de kwaliteit en opleiding zoals ieder ander Zuidas kantoor, maar met de baldadigheid en humor van the new kid on the block. Spatzuivere stukken. Directe, open en eerlijke communicatie. Tegen elkaar en tegen klanten. Lol. Een gezonde werk/privébalans, maar ook een inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt.

Osborne Clarke

Ons team

De partners van de afdeling, Bas en Berend houden niet van hiërarchie, zijn down to earth, laagdrempelig en fun to work with (althans dat vinden ze zelf…). De medewerkers in het team zijn slimme, spontane, geestige, bijdehante en gezellige collega’s die, gelet op de drukte, niet kunnen wachten op jouw komst.

Mandy Bon
Personal Assistant
Casper Bos
Senior Advocaat
Kim Hoefman
Senior Advocaat
Charlie van der Star
Senior Advocaat
Benthe Janssen
Advocaat Stagiair

We geloven sterk in teamwork

Florine Roos
Advocaat Medewerker
Bas Beenen
Partner
Loet Malcorps
Advocaat Stagiair
Naomi van Hal
Advocaat Stagiair

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Benthe Janssen
Advocaat Stagiair