In het kort:

  • M&A, structuring en real estate

  • Technisch sterk; comfortabel op raakvlak tussen fiscaal recht en andere rechtsgebieden

  • Advocaat en belastingadviseur

Open sollicitatie

Op het moment hebben wij helaas geen vacatures voor dit team. Maar denk je wel een goede toevoeging aan ons team te zijn? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar gedreven medewerkers.

Stuur een open sollicitatie Bekijk alle andere vacatures

Osborne Clarke

Onze fiscale advisering is bijna per definitie internationaal. 

Over Tax 

Ons team houdt zich bezig met zowel (internationale) fiscale advisering als het begeleiden van transacties. Dit doen we in een geïntegreerd team van advocaten, notarissen en fiscalisten, maar ook zelfstandig in ons tax team. In grote lijnen bestaat ons werk uit drie pijlers; de eerste pijler is M&A, ofwel alles wat met fusies en overnames te maken heeft, van due diligence tot aan onderhandelingen over transactiedocumentatie. De tweede pijler is international tax structuring, waarbij we adviseren over internationale structuren voor investeringen zowel in als vanuit Nederland. Tot slot bestaat een belangrijk deel van ons werk uit het adviseren over de fiscale aspecten van de aankoop en financiering van onroerend goed.

Dit werk doen we voor een grote verscheidenheid aan cliënten; van private equity investeerders en family offices tot West Coast start-ups.

Onze werkwijze

Onze fiscale advisering is bijna per definitie internationaal. Het is dan ook prettig om direct met onze internationale collega's te kunnen schakelen. Onze cliënten verwachten van ons vaak een gecoördineerd advies, dat juridisch en fiscaal, zowel in Nederland als daarbuiten, goed op elkaar aansluit. Maar onze cliënten verwachten van ons ook een begrijpelijk advies, dus zorgen wij voor de vertaalslag van de vaak ingewikkelde technische materie, naar commerciële afwegingen op basis waarvan de client een beslissing kan nemen.

Osborne Clarke

Ons team

Onze fiscalisten krijgen energie van werken op het raakvlak tussen fiscaal recht en andere rechtsgebieden. Mede daarom zijn wij zowel advocaat als belastingadviseurs. Wij hebben een brede fiscale interesse, met technische diepgang op specifieke onderwerpen zoals M&A, international tax en real estate. Wij hebben plezier in ons werk, maar vinden het tegelijkertijd belangrijk om het afgelopen weekend te bespreken met oog voor een goede balans tussen werk en privé.

Sjoerd Waagmeester
Advocaat Medewerker
Mandy Bon
Personal Assistant
Job van der Pol
Partner

We geloven sterk in teamwork

Cees Graafland
Associate Director
Aram Hovanesjan
Advocaat Medewerker

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Sjoerd Waagmeester
Advocaat Medewerker