In het kort:

  • Enthousiast en internationaal georiënteerd team
  • Advisering over alles omtrent tech, data, IT/IP, privacy, e-commerce, commercial contracting, consumer protection, telecom, media, reclame en influencer marketing, (social media) platforms, blockchain, AI, cybersecurity, gaming en gambling.
  • Werken voor grote internationale tech-bedrijven en cliënten in verschillende sectoren

Open sollicitatie

Op het moment hebben wij helaas geen vacatures voor dit team. Maar denk je wel een goede toevoeging aan ons team te zijn? Kom eens langs op gesprek, we zijn altijd op zoek naar gedreven medewerkers.

Stuur een open sollicitatie Bekijk alle andere vacatures

Osborne Clarke

Ons werk is zowel gevarieerd als uitdagend. 

Over Tech, Media & Comms.

Tech, Media & Comms. houdt zich bezig met alles rond IT-recht, privacy en data, commercial contracting, consumentenrecht, reclamerecht en telecomrecht. Rechtsgebieden die voor nagenoeg elke cliënt van groot belang zijn.

Ons werk is zeer divers. Zo houden we ons bezig met e-commerce, online contracteren, software implementaties en alles omtrent data en cybersecurity. We beoordelen of webshops voldoen aan de wet, stellen contracten op, assisteren bij datalekken, hebben zittingen bij de Reclame Code Commissie en denken strategieën uit om ervoor te zorgen dat cliënten hun data goed kunnen gebruiken en beschermen.

Omdat veel van onze cliënten opereren in de tech-sector adviseren we met grote regelmaat over de metaverse, social media platforms, virtual reality en over wereldwijd bekende games. Wij werken veel samen met andere multidisciplinaire teams binnen Osborne Clarke, zowel in Nederland als in de andere landen.

Onze werkwijze

Ons werk is gevarieerd en uitdagend. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en assisteren onze cliënten continu bij de snel veranderende wetgeving.

Mede door het internationale karakter van ons kantoor werken wij voor bekende internationale tech-bedrijven, waaronder Microsoft, Google, Meta en TikTok. Daarnaast werken we veel voor start-ups, stichtingen en andere nationale cliënten. Deze variatie is bijzonder en maakt het werk veelzijdig en dynamisch.

Als je bij ons team werkt, leer je niet alleen om goed te luisteren naar de cliënt, maar vooral ook om goed door te vragen naar wat nu eigenlijk de vraag of het werkelijke probleem van de cliënt is. Dit kunnen we alleen maar bereiken met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Zo kunnen we onze cliënten van maatwerk voorzien en een echte oplossing bieden.

Osborne Clarke

Ons team

Ons team is jong, enthousiast en gedreven. We zijn toegankelijk, zowel voor onze cliënten als naar elkaar. We halen energie uit een goede samenwerking en houden van het dynamische en internationale karakter van ons werk. We werken op topniveau maar wél met gezelligheid en een gezonde work-life balance.

Doddy Wolfs
Advocaat Stagiair

We geloven sterk in teamwork

Gianna Hendriks
Advocaat Medewerker
Melissa Schrandt
Senior Personal Assistant
Joanne Zaaijer
Partner
Coen Barneveld Binkhuysen
Partner
Philippe Helder
Advocaat Stagiair
Dewi Harkink
Senior Advocaat
Sophie den Held
Senior Advocaat

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

Anouk Engelaar
HR & Recruitment Advisor
Gianna Hendriks
Advocaat Medewerker