Financial Regulatory

Juliet de Graaf benoemd als partner bij Osborne Clarke

Internationaal advocaten- en notarissenkantoor Osborne Clarke maakt bekend dat Juliet de Graaf per 1 januari 2024 wordt benoemd als partner in de Financial Regulatory praktijk in Amsterdam. De benoeming van Juliet geeft een verdere impuls aan de aanhoudende groei van het kantoor in Amsterdam.

Juliet is gespecialiseerd in een breed scala aan financiële toezichtregelgeving. Ze richt zich met name op de betaalmarkt en de bankensector, markttoegang en daaraan gerelateerde vergunningstrajecten, implementatietrajecten omtrent nieuwe regelgeving, governance en uitbesteding.

Cliënten beschrijven Juliet, onder meer, als:

"Een uitstekende advocaat die het verschil maakt met haar diepgaande markt- en productkennis."

"Een oplossingsgerichte advocaat die zeer complexe informatie snel verwerkt."

"Zeer gedreven en op de juiste manier commercieel ingesteld."

Johannes de Jong, partner en hoofd van het  Financial Regulatory team:

"Ik ben trots om Juliet als partner in Amsterdam te verwelkomen. Haar benoeming past bij de groei van Osborne Clarke in Amsterdam en in het bijzonder de Financial Regulatory praktijk. Met de benoeming van Juliet zetten we een belangrijke stap voor verdere groei van die praktijk. Daarnaast sluit haar ervaring goed aan bij de steeds complexere en internationale vragen van onze cliënten."

Gerelateerde berichten

7 september 2023
Interview Charlie van der Star over studie en werk in het Real Estate team
‘In de energie- en klimaattransitie gaat er natuurlijk heel veel spelen’ Advocaat Charlie van der Star vindt het belangrijk dat haar werk tastbaar is. Ze voelt zich thuis in de wereld van bouw- en vastgoedprojecten en duurzame energieprojecten, waar ze haar privaatrechtelijke en publiekrechtelijke kennis kan combineren. Ze hoopt zich verder te kunnen ontwikkelen in duurzaamheidsprojecten. 'Het is voor mij heel belangrijk dat mijn werk een toevoeging is aan de maatschappij.'
23 februari 2023
Rosalie over haar werk als Advocaat Stagiair bij Osborne Clarke
Rosalie Zwarthoed is 25 jaar oud en werkt ruim een jaar bij Osborne Clarke als Advocaat Stagiair.