Financial Regulatory

Juliet de Graaf benoemd als partner bij Osborne Clarke

Internationaal advocaten- en notarissenkantoor Osborne Clarke maakt bekend dat Juliet de Graaf per 1 januari 2024 wordt benoemd als partner in de Financial Regulatory praktijk in Amsterdam. De benoeming van Juliet geeft een verdere impuls aan de aanhoudende groei van het kantoor in Amsterdam.

Juliet is gespecialiseerd in een breed scala aan financiële toezichtregelgeving. Ze richt zich met name op de betaalmarkt en de bankensector, markttoegang en daaraan gerelateerde vergunningstrajecten, implementatietrajecten omtrent nieuwe regelgeving, governance en uitbesteding.

Cliënten beschrijven Juliet, onder meer, als:

"Een uitstekende advocaat die het verschil maakt met haar diepgaande markt- en productkennis."

"Een oplossingsgerichte advocaat die zeer complexe informatie snel verwerkt."

"Zeer gedreven en op de juiste manier commercieel ingesteld."

Johannes de Jong, partner en hoofd van het  Financial Regulatory team:

"Ik ben trots om Juliet als partner in Amsterdam te verwelkomen. Haar benoeming past bij de groei van Osborne Clarke in Amsterdam en in het bijzonder de Financial Regulatory praktijk. Met de benoeming van Juliet zetten we een belangrijke stap voor verdere groei van die praktijk. Daarnaast sluit haar ervaring goed aan bij de steeds complexere en internationale vragen van onze cliënten."

Gerelateerde berichten

6 juni 2023
Limburgs Mooiste
Afgelopen weekend heeft ons kantoor deelgenomen aan de wielertocht Limburgs Mooiste.
26 april 2022
New legislation on reclaiming training costs and 'ancillary activities' clauses: are your em
Employers will need to check their employment agreements as EU Directive containing various employment law obligations is to be implemented