Financial Regulatory

Juliet de Graaf benoemd als partner bij Osborne Clarke

Internationaal advocaten- en notarissenkantoor Osborne Clarke maakt bekend dat Juliet de Graaf per 1 januari 2024 wordt benoemd als partner in de Financial Regulatory praktijk in Amsterdam. De benoeming van Juliet geeft een verdere impuls aan de aanhoudende groei van het kantoor in Amsterdam.

Juliet is gespecialiseerd in een breed scala aan financiële toezichtregelgeving. Ze richt zich met name op de betaalmarkt en de bankensector, markttoegang en daaraan gerelateerde vergunningstrajecten, implementatietrajecten omtrent nieuwe regelgeving, governance en uitbesteding.

Cliënten beschrijven Juliet, onder meer, als:

"Een uitstekende advocaat die het verschil maakt met haar diepgaande markt- en productkennis."

"Een oplossingsgerichte advocaat die zeer complexe informatie snel verwerkt."

"Zeer gedreven en op de juiste manier commercieel ingesteld."

Johannes de Jong, partner en hoofd van het  Financial Regulatory team:

"Ik ben trots om Juliet als partner in Amsterdam te verwelkomen. Haar benoeming past bij de groei van Osborne Clarke in Amsterdam en in het bijzonder de Financial Regulatory praktijk. Met de benoeming van Juliet zetten we een belangrijke stap voor verdere groei van die praktijk. Daarnaast sluit haar ervaring goed aan bij de steeds complexere en internationale vragen van onze cliënten."

Gerelateerde berichten

23 februari 2024
Interview met Casper en Maartje over hun werkervaing in Barcelona
Het Osborne Clarke TREK programma biedt medewerkers van OC de mogelijkheid om voor een bepaalde periode vanuit één van de internationale OC kantoren te werken, kennis te vergroten en relaties op te bouwen. Maartje Tan en Casper Schnepper hebben afgelopen najaar ons Nederlandse kantoor verruild met met het Osborne Clarke kantoor in Barcelona waar ze 3 maanden verbeleven. Lees hier hun ervaringen.
13 maart 2023
Plan(t) je toekomst
Bij Osborne Clarke zijn we ons bewust van de rol en impact die wij (kunnen) hebben op mens, maatschappij en klimaat.
18 april 2023
Osborne Clarke in Legal 500
All teams of Osborne Clarke Netherlands are ranked in the 2023 edition of The Legal 500.