Nieuws

23 februari 2024
Interview met Casper en Maartje over hun werkervaing in Barcelona
Het Osborne Clarke TREK programma biedt medewerkers van OC de mogelijkheid om voor een bepaalde periode vanuit één van de internationale OC kantoren te werken, kennis te vergroten en relaties op te bouwen. Maartje Tan en Casper Schnepper hebben afgelopen najaar ons Nederlandse kantoor verruild met met het Osborne Clarke kantoor in Barcelona waar ze 3 maanden verbeleven. Lees hier hun ervaringen.
23 januari 2024
Anouk Lanting als advocaat beëdigd
Afgelopen maand is Anouk Lanting als advocaat-stagiair beëdigd bij de Rechtbank Amsterdam. We wensen haar veel succes en plezier bij het Banking & Finance team en natuurlijk binnen Osborne Clarke.
7 september 2023
Interview Charlie van der Star over studie en werk in het Real Estate team
‘In de energie- en klimaattransitie gaat er natuurlijk heel veel spelen’ Advocaat Charlie van der Star vindt het belangrijk dat haar werk tastbaar is. Ze voelt zich thuis in de wereld van bouw- en vastgoedprojecten en duurzame energieprojecten, waar ze haar privaatrechtelijke en publiekrechtelijke kennis kan combineren. Ze hoopt zich verder te kunnen ontwikkelen in duurzaamheidsprojecten. 'Het is voor mij heel belangrijk dat mijn werk een toevoeging is aan de maatschappij.'