Real Estate & Infrastructure

Naomi van Hal over haar werk als Advocaat Stagiair Real Estate & Infrastructure

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Naomi van Hal. Ik ben per september begonnen als Advocaat Stagiair binnen het Real Estate & Infrastructure team.

Hoe zou jij werken tot nu toe bij OC omschrijven?

Als een soepele start. Ik heb het idee dat er goed is nagedacht over de manier waarop starters geleidelijk op weg worden geholpen binnen de organisatie met behulp van duidelijke IT-trainingen en behulpzame collega's. Inhoudelijk vind ik het heel leuk om allerlei nieuwe juridische en feitelijke situaties tegen te komen en om betrokken te worden bij zaken. Ik kijk er erg naar uit om nog meer van het werk te ontdekken!

Hoe breng je je tijd graag door als je niet werkt?

Ik hou van lezen, (alleen of met vrienden) (bord)spellen spelen, koffietentjes afstruinen, thriftshoppen, sporten, koken en tijd spenderen met vrienden.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

"Onthoud: je smoesjes zijn verleiders, je angsten zijn leugenaars en je twijfels zijn dieven."

Wat is één vaardigheid die ieder mens zou moeten bezitten?

Empathie. Iedereen is anders, maar zo lang je je kan bedenken waar de ander vandaan komt wordt het leven er een stuk beter op. Agree to disagree scheelt op z'n minst een hoop polarisatie, en in het beste geval leer je nog wat van de ander.

Wat vind je het leukst aan OC tot nu toe?

Tot nu toe heb ik ervaren dat de sfeer heel goed en gezellig is. De collega's zijn erg hartelijk en toegankelijk. En natuurlijk zijn de heerlijke lunch en koffie ook geen straf.

Gerelateerde berichten

29 april 2024
Interview 10-jarig bestaan Osborne Clarke met Niels Dolk
18 april 2023
Osborne Clarke in Legal 500
All teams of Osborne Clarke Netherlands are ranked in the 2023 edition of The Legal 500.
20 april 2022
Betaaltermijn grote onderneming aan mkb: van 60 naar 30 dagen
Vanaf 1 juli 2022 moeten grote ondernemingen rekeningen van het midden- en kleinbedrijf verplicht binnen 30 dagen betalen.