Real Estate & Infrastructure

Naomi van Hal over haar werk als Advocaat Stagiair Real Estate & Infrastructure

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Naomi van Hal. Ik ben per september begonnen als Advocaat Stagiair binnen het Real Estate & Infrastructure team.

Hoe zou jij werken tot nu toe bij OC omschrijven?

Als een soepele start. Ik heb het idee dat er goed is nagedacht over de manier waarop starters geleidelijk op weg worden geholpen binnen de organisatie met behulp van duidelijke IT-trainingen en behulpzame collega's. Inhoudelijk vind ik het heel leuk om allerlei nieuwe juridische en feitelijke situaties tegen te komen en om betrokken te worden bij zaken. Ik kijk er erg naar uit om nog meer van het werk te ontdekken!

Hoe breng je je tijd graag door als je niet werkt?

Ik hou van lezen, (alleen of met vrienden) (bord)spellen spelen, koffietentjes afstruinen, thriftshoppen, sporten, koken en tijd spenderen met vrienden.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

"Onthoud: je smoesjes zijn verleiders, je angsten zijn leugenaars en je twijfels zijn dieven."

Wat is één vaardigheid die ieder mens zou moeten bezitten?

Empathie. Iedereen is anders, maar zo lang je je kan bedenken waar de ander vandaan komt wordt het leven er een stuk beter op. Agree to disagree scheelt op z'n minst een hoop polarisatie, en in het beste geval leer je nog wat van de ander.

Wat vind je het leukst aan OC tot nu toe?

Tot nu toe heb ik ervaren dat de sfeer heel goed en gezellig is. De collega's zijn erg hartelijk en toegankelijk. En natuurlijk zijn de heerlijke lunch en koffie ook geen straf.

Gerelateerde berichten

21 maart 2023
Corporate M&A and Real Estate teams ranked in Chambers Europe 2023
Osborne Clarke Netherlands is proud of the rankings of our Real Estate and Corporate M&A teams and the individual rankings of Herke van Hulst (M&A) and Bas Beenen (Real Estate) in Chambers Europe.
5 december 2022
Interview kandidaat-notaris Femke Izendoorn
Femke Izendoorn (25) is op 1 september 2022 begonnen als kandidaat-notaris bij Osborne Clarke. Zij heeft in mei 2022 de master Notarieel Recht in Leiden afgerond en in maart 2023 start zij met de beroepsopleiding.  Onderstaand haar interview voor de rubriek 'Starter van de week' op Mr. Online.