Advocaat – medewerker Financial Regulatory (1-3 jaar ervaring)

Wie is Osborne Clarke
Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 950 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, opererend vanuit 25 kantoren, en verspreid over 3 continenten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij worden al jarenlang beschouwd als trusted business advisors and litigators met bijzondere expertise en een indrukwekkende lijst cliënten die werkzaam zijn in de sectoren Technology, Media & Communications (TMC), Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Sciences & Healthcare, Retail & Consumer, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten met een goede balans tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Wie zoekt Osborne Clarke?
Voor ons Financial Regulatory team zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker met een tot drie jaar werkervaring. Ons huidige Financial Regulatory team bestaat uit een partner, een associate director, twee associates en een junior associate. Ons team heeft ruime ervaring in het financieel toezicht en werkt nauw samen met onze andere teams. Je adviseert met name beleggingsondernemingen (MiFIDII/MiFIR), beheerders van beleggingsinstellingen (AIFMD/UCITS) en betaalinstellingen (PSD2/2EMD).

  • Heb je passie voor financiële regelgeving en financieel toezichtrecht?
  • Heb je tussen de 1 en 3 jaar ervaring in het financieel recht?
  • Ben je een proactieve teamspeler met internationale interesse?
  • Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?
  • Ben je innovatief, is digital je tweede natuur en ben je up to date?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?

En je beschikt uiteraard over alle vaardigheden van een advocaat op het gebied van Financial Regulatory en je bent vloeiend in Nederlands en Engels. Kom dan ons Amsterdamse Financial Regulatory team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?
De kwaliteit en opleiding zoals ieder ander Zuidas kantoor, maar met de baldadigheid van the new kid on the block. Een internationaal netwerk met ieder jaar uitwisselingen naar het buitenland. Een gezonde werk/privébalans. Inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt inclusief een potentiele winstdeling voor medewerkers. Wekelijks (en soms dagelijks) een borrel op ons terras op het zuiden.

Connected? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV en (stage)beoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com.