Junior Associate Corporate M&A (advocaat-stagiaire)

Voor ons Corporate M&A team zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire! Zij adviseren o.a. toonaangevende en vernieuwende bedrijven, investeringsfondsen en founders over het volledige spectrum van het ondernemingsrecht, fusies en overnames, investeringsrondes, het vormgeven van, joint ventures, acquisities en divestments]. Ons huidige Corporate M&A team bestaat uit drie partners, twee senior-associates, twee associates en vier junior-associates.

Naast hoogstaande juridische advisering aan onze cliënten, hebben wij bij Osborne Clarke veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten met een goede balans tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Wie zoekt Osborne Clarke?

  • Heb je passie voor ondernemingsrecht en kan je snel denken en schakelen?
  • Ben je een proactieve teamspeler met internationale interesse?
  • Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?
  • Ben je innovatief, word je enthousiast van de digitale samenleving, ontwikkelingen en bedrijven en ben je up to date?

En ben jij enthousiast, een ambitieuze teamspeler met internationale interesse, sta je stevig in je schoenen, en heb je een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?

Kom dan ons Corporate M&A team versterken.

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

De charme van een middelgroot informeel, internationaal kantoor gecombineerd met complexe en uitdagende zaken voor vernieuwende cliënten. We geven je de kans om deel te nemen aan ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma, dat zich niet alleen richt op noodzakelijke juridische kennis en vaardigheden , maar waarin juist ook aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je op tot een topadvocaat!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dagelijks een gezonde lunch op kantoor, wekelijkse borrels op ons terras. Maandelijkse sportevenementen en toegang tot de app “Foundations” – een app die je mentale gezondheid ondersteunt. Een eenmalige vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek.

Ben je klaar voor een volgende stap en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer