Associate Data Protection & Privacy (advocaat-medewerker, 3-5 jaar)

Wie is Osborne Clarke?
Osborne Clarke is een toonaangevend internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 950 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, opererend vanuit 25 kantoren, en verspreid over 3 continenten.

Osborne Clarke heeft een uitstekende reputatie op het gebied van Tech en Data. Zo is Osborne Clarke onlangs nog uitgeroepen tot elite firm en behoort zij tot de top 25 van ‘s werelds beste advocatenkantoren op het gebied van data. Tot haar cliënten rekent zij grote nationale en internationale tech-bedrijven, waaronder Meta, Tiktok en Google. Daarnaast bedient Osborne Clarke cliënten in diverse andere sectoren, waaronder (internationale) e-commerce- en mediabedrijven, financiële instellingen, telecombedrijven, retailbedrijven en bedrijven in de gezondheidssector.

Het internationale Privacy & Data Protection team van Osborne Clarke bestaat op dit moment uit ruim 30 partners en senior associates, en minstens zoveel junior associates. Dit grote internationale team werkt nauw samen aan internationale zaken waardoor we in staat zijn om de meest complexe juridische vraagstukken en projecten op het gebied van privacy te behandelen. Zo adviseren wij over internationale gegevensuitwisseling, datalekken en cybersecurity, direct marketing, profilering, big data, ad-tech en e-commerce compliance. Ook heeft Osborne Clarke onlangs een rapport uitgebracht over de juridische aandachtspunten bij het Metaversum.

Ondanks het feit dat Osborne Clarke behoort tot de top van de advocatuur, is er veel aandacht voor de work/life balance. Een gezonde work/life balance vinden we belangrijk en hiermee onderscheiden we ons ook echt van de andere Zuidas kantoren.

Wie zoekt Osborne Clarke?
Voor de uitbreiding van ons Privacy & Data Protection team in Amsterdam zijn we op zoek naar een advocaat-medewerker.

  • Ben jij advocaat en heb je ongeveer 3 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van privacyrecht?
  • Heb je goede kennis van de AVG, UAVG en ePrivacy Richtlijn, en heb je ervaring met adviseren over privacygerelateerde vraagstukken, het opstellen en implementeren van privacybeleid, en vragen op het gebied van cookies, spam en e-commerce?
  • Heb je daarnaast ook kennis van (of sta je ervoor open je te verdiepen in) andere rechtsgebieden, waaronder het telecommunicatierecht, farmaceutisch recht, reclamerecht en/of recht omtrent games en kansspelen?
  •  Ben je een teamspeler met internationale interesse en heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen op topniveau en mee te bouwen aan het uitbreiden van de praktijk?
  •  Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden?
  •  Heb je een energieke, positieve en enthousiaste persoonlijkheid en ben je praktisch ingesteld?
  •  Heb je geen moeite om te adviseren in zowel het Nederlands als het Engels?

Kom dan ons team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?
De kwaliteit en opleiding van een Zuidas kantoor, met daarbij de unieke kans om voor de grootste tech- en data driven bedrijven ter wereld te werken en je in de volle breedte te ontwikkelen. Een internationaal netwerk met ieder jaar uitwisselingen naar het buitenland. Een gezonde work/life balance. Inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt inclusief een potentiele winstdeling voor medewerkers. Wekelijks (en soms dagelijks) een borrel op ons terras op het zuiden.

Word jij enthousiast van ons verhaal? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer