Associate Technology, Media & Communications (advocaat-medewerker 3 – 6 jaar)

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 950 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, opererend vanuit 25 kantoren, en verspreid over 3 continenten. In Amsterdam werken wij op dit moment met bijna 45 advocaten.

We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Er is bij ons op kantoor veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten met een goede balans tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Wat doet het TMC team?

Wij worden al jarenlang beschouwd als trusted business advisors door een indrukwekkende lijst cliënten die met name werkzaam zijn in de sectoren Technology, Media & Communications (TMC) en Retail & Consumer.

Een belangrijk deel van ons werk doen wij voor online platforms, die onder een maatschappelijk en juridisch vergrootglas liggen. Hierdoor kunnen wij adviseren over de spannendste vragen op het gebied van het informatierecht, mét een maatschappelijke impact.

Ons internationale team werkt nauw samen aan pragmatische adviezen over (vooral digitale) commerciële marketing en communicatie, intellectueel eigendom, games en entertainment, software en IT-services, broadcasting en telecom. Binnen ons team specialiseren advocaten zich enerzijds op een specifiek gebied (denk aan data privacy of commercial contracting), terwijl iedereen daarnaast betrokken blijft bij een grote variëteit aan vernieuwende adviezen op gerelateerde rechtsgebieden.

Wie zoekt Osborne Clarke?

Ons huidige TMC team bestaat uit twee partners, een senior associate en twee junior associates.

Wij zijn ter aanvulling op ons groeiende team op zoek naar een ervaren associate die graag wil adviseren over advertising/ marketing, intellectueel eigendom, games en entertainment, software en IT-services, broadcasting en telecom. Daarnaast zul je vaak worden betrokken bij het opstellen en reviewen van overeenkomsten

Wat voor profiel zoeken we?

  • Wil jij partijen als Facebook, Tiktok en Google adviseren omtrent de uitrol van hun nieuwste plannen?
  • Heb je een energieke, initiatiefrijke en enthousiaste persoonlijkheid?
  • Ben je een ambitieuze teamspeler met internationale interesse en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
  • Heb je geen moeite om te adviseren in zowel het Nederlands als het Engels?
  • Kennis van internetrecht, intellectueel eigendomsrecht, Europees recht, commerciële communicatie, commerciële contracten en/of consumentenrecht is een pre.

Kom dan ons team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

De kwaliteit en opleiding zoals ieder ander Zuidas kantoor. Een internationaal netwerk met ieder jaar uitwisselingen naar het buitenland. Een gezonde werk/privébalans. Inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt inclusief een potentiële winstdeling voor medewerkers. Wekelijks (en soms dagelijks) een borrel op ons terras op het zuiden.

Word jij enthousiast van ons verhaal? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Connected? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar
recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer