Junior Associate Privacy & Data Protection (advocaat-stagiaire)

Voor ons Privacy & Data Protection team zijn wij op zoek naar een beginnend advocaat-stagiaire!

Ben jij:

  • (Bijna) klaar met je master (bij voorkeur met een privacygerelateerde focus, maar dit is zeker geen must);
  • Iemand met aantoonbare affiniteit met privacy en/of technologie;
  • Enthousiast en energiek;
  • Een ambitieuze teamspeler met internationale interesse;
  • Resultaatgericht; en
  • Wil je werken op top niveau maar wél met een gezonde work-life balance?

Kom dan ons team versterken!

Wie zijn wij en wat doen we?

Ons privacy team bestaat op dit moment uit een partner, een associate, een junior associate en een werkstudent. Wij zijn volop aan het groeien, en er is voldoende plaats voor meer leuke mensen.

Als team behandelen wij allerlei juridische vraagstukken en projecten op het gebied van privacy. Zo adviseren wij over internationale gegevensuitwisseling, datalekken en cybersecurity, direct marketing, profilering, big data, ad-tech, reclame en e-commerce. Daarbij werken wij veel samen met andere multidisciplinaire teams binnen Osborne Clarke, zowel in Nederland als in de andere landen waar wij kantoren hebben.

Mede door het internationale karakter van ons kantoor, werken wij voor bekende internationale tech-bedrijven, waaronder Microsoft, Google, Meta en TikTok. Daarnaast werken we ook veel voor start-ups, stichtingen en andere nationale cliënten. Dit maakt het werk zowel gevarieerd als uitdagend!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Als advocaat-stagiaire zul je vanaf de eerste dag meedraaien in de praktijk. Je zult meewerken aan interessante zaken (zelfstandig en in teamverband) en veel contact onderhouden met cliënten. Wij bieden jou de charme van een middelgroot informeel, internationaal kantoor gecombineerd met complexe en uitdagende zaken voor diverse soorten cliënten.

Daarnaast ben je onderdeel van een grote groep stagiaires en geven we je de kans om deel te nemen aan ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma, dat zich niet alleen richt op noodzakelijke juridische kennis en vaardigheden, maar waarin juist ook aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je op tot een topadvocaat!
En verder hebben we natuurlijk uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dagelijks een gezonde lunch op kantoor en, als je wil, wekelijkse borrels op ons terras, uitwisselingsprogramma’s met onze internationale kantoren en maandelijkse sportevenementen. Je salaris is conform de top van de markt en je krijgt daarbij een eenmalige vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek.

Ben je klaar voor een volgende stap en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer