Associate Real Estate & Infrastructure (advocaat met 2-4 jaar ervaring)

Wie ben jij?
Ben jij een slimme, geestige, doortastende en grondige advocaat (stagiaire) en vind je een goede sfeer, lol en een gezonde werk/privébalans heel belangrijk, dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 25 kantoren in 12 verschillende landen, met meer dan 900 advocaten. Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuid-As in Amsterdam. Het enige waarin wij gelijk zijn aan de andere Zuid-As kantoren is het leveren van topkwaliteit. Verder willen wij het echt anders doen. Fun, work/life balance en respect zijn onze kernwaarden. Wij gaan niet voor winstmaximalisatie, maar voor leuke klanten en leuk werk. Wij hanteren geen minimum urennorm maar een maximum urennorm. Wij zijn niet hiërarchisch; iedereen heeft inspraak. Wij zijn ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen.

Het Real Estate & Infrastructure team bedient de top van de vastgoedmarkt met nationale en internationale institutionele beleggers en fondsen, gerenommeerde projectontwikkelaars, aannemers en overheden. Dagelijks begeleid je aan- en verkopen van kantoren, woningen, winkelcentra en logistiek vastgoed, adviseer je over de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, maak je huurovereenkomsten en procedeer je over wat in vastgoedprojecten allemaal mis kan gaan; alles op het hoogste niveau. De partners van de afdeling, Bas en Berend, zijn down to earth, laagdrempelig en fun to work with (althans dat vinden ze zelf…). De medewerkers in het team zijn slimme, spontane en gezellige collega’s die, gelet op de drukte, niet kunnen wachten op jouw komst.

Wat bieden wij?
De kwaliteit en opleiding zoals ieder ander Zuid-As kantoor, maar met de baldadigheid van the new kid on the block. Een internationaal netwerk met ieder jaar uitwisselingen naar het buitenland. Een gezonde werk/privébalans. Inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt inclusief een potentiele winstdeling voor medewerkers. Wekelijks (en soms dagelijks) een borrel op ons terras op het zuiden.

Word jij enthousiast van ons verhaal? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer