Kandidaat-notaris ondernemingsrecht; vanaf 5 jaar

Wie ben jij?

Ben jij een enthousiaste, slimme, gezellige, en doortastende kandidaat-notaris met 4-5 jaar werkervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 25 kantoren in 12 verschillende landen, met meer dan 900 advocaten. Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuidas in Amsterdam. Het enige waarin wij gelijk zijn aan de andere Zuidas kantoren is het leveren van topkwaliteit. Verder willen wij het echt anders doen. Fun, work/life balance en respect zijn onze kernwaarden. Wij hanteren geen minimum urennorm maar een maximum urennorm. Wij zijn niet hiërarchisch; iedereen heeft inspraak. Wij zijn ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen.

Het notariële team bedient de top van de ondernemingsrechtmarkt en verricht brede werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht. Dit team houdt zich vooral bezig met investeringen, fusies, overnames, herstructureringen en financieringen waarbij veel wordt samengewerkt met collega’s uit andere teams. De notarissen in het team zijn slimme, spontane en gezellige personen die niet kunnen wachten op jouw komst om het team te versterken.

  • Heb je passie voor ondernemingsrecht en kan je snel denken en schakelen?
  • Ben je een proactieve teamspeler met internationale interesse?
  • Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?
  • Ben je innovatief en ben je up to date?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?

Als kandidaat-notaris ben je betrokken bij de dagelijkse praktijk en lopende transacties. En ben je uiteraard onderdeel van het team.

Wat bieden wij?

De kwaliteit en opleiding zoals ieder ander Zuidas kantoor, maar met de baldadigheid van the new kid on the block. Een internationaal netwerk. Een gezonde werk/privébalans. Inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt en wekelijks een borrel op ons terras op het zuiden.

Word jij enthousiast van ons verhaal? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com

Anouk Engelaar

HR Officer