Algemeen

Limburgs Mooiste

Afgelopen weekend heeft ons kantoor deelgenomen aan de wielertocht Limburgs Mooiste.
Afgelopen weekend heeft ons kantoor deelgenomen aan de wielertocht Limburgs Mooiste, na eerder al de Amstel Gold Race te hebben gereden. Met een mooie groep van 15 wieleraars bestaande uit 8 collega's en 7 bevriende relaties van kantoor, hebben we de 70 km of 110 km route gefietst. We kijken terug op een fantastische dag. Op naar volgend jaar!

Gerelateerde berichten

11 oktober 2022
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Bij Osborne Clarke zijn we ons bewust van de rol en impact die wij (kunnen) hebben op mens, maatschappij en milieu. Naast onze dagelijkse juridische praktijk, waarin we mensen en bedrijven helpen om problemen op te lossen en voor te bereiden op toekomstige uitdagingen, zijn we betrokken bij verschillende initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit vormt een integraal onderdeel vormt van ons kantoor en van ons beleid. Zo kijken we continu of én hoe we onze maatschappelijk impact en inzet kunnen vergroten en verbeteren.
23 februari 2024
Interview met Casper en Maartje over hun werkervaing in Barcelona
Het Osborne Clarke TREK programma biedt medewerkers van OC de mogelijkheid om voor een bepaalde periode vanuit één van de internationale OC kantoren te werken, kennis te vergroten en relaties op te bouwen. Maartje Tan en Casper Schnepper hebben afgelopen najaar ons Nederlandse kantoor verruild met met het Osborne Clarke kantoor in Barcelona waar ze 3 maanden verbeleven. Lees hier hun ervaringen.
1 juni 2022
Beleggingsinstellingen bij het initiëren van leningen onder AIFMD2 verplicht closed-end?
Op 25 november 2021 heeft de Europese Commissie een voorstel gedaan voor een hernieuwde AIFMD richtlijn (richtlijn 2011/61/EU) (AIFMD2). In dit AIFMD2-voorstel besteedt de Europese Commissie speciale aandacht aan beleggingsinstellingen die leningen initiëren.